Blogg

Före sommaren blev det klart med fyra nya konsulter som börjar under augusti.

Som systemutvecklare börjar Magnus Kihlberg, Mårten Olsen och Hajar Rashidi. Vår nyaste kravanalytiker heter Johanna Töpel.

Det är väldigt kul att kunna välkomna dem! Nu tar vi sats inför en höst med mycket arbete och mycket annat skoj!

Är du systemutvecklare, webbutvecklare, testledare eller kravanalytiker? Sök jobb hos oss på Intiro! Det är bättre här! Bättre än hos andra! Och det är roligare här! Roligare än hos andra! Hör av dig så ska jag förklara varför! 

... och först var Via Appia som byggdes för många sekel sedan! På denna ojämna gamla väg stod hela Intiro och alla undrade samma sak; Varför drack jag så mycket grappa igår? 

Vi lägger ytterligare en lyckad konferens bakom oss. I Rom var det nästan ofattbara kontraster. Halva dagarna lärde vi oss om 2000 år gamla vägar, akvedukter och byggnader, den andra halvan spenderades på att lära sig Angular, Crazy monkey och Xmind. Den tredje halvan blev det mat och dryck med fantastiskt sällskap !! :)

 

Jasmina har en bakgrund som utvecklare, testledare och kravanalytiker. Det är kunskaper som kompletterar oss andra på Intiro mycket bra. Att inneha dessa tre kompetenser är en grundsten för framtidens systemutvecklingsteam, där mycket blir mer och mer automatiserat. Och det krävs goda tekniska kunskaper av både testledaren och kravanalytikern för att kunna införa framtidens arbetssätt hos sina teammedlemmar

Vin, programmering, sol och klassisk team building!

Marbella erbjöd fantastisk miljö för kreativa Intiroaner. Våra produktsatsningar tog ett språng närmre release och massor av energi lagrades för kommande arbete hemma i Göteborg i höst!

Ett tydligt och bra resultat av gedigen fotosession kommer snart att kunna bevittnas på HK och på diverse medier.

Den här tjejen har många strängar på sin lyra. Hon har erfarenhet från flera av de yrkesområden Intiro arbetar med. Till en början kommer Désirée jobba som systemutvecklare, men på sikt kan hon även ta uppdrag som testledare och kravanalytiker. Välkommen Désirée Nordlund!

Vi välkomnar Anna Sturesson som kommer arbeta framförallt med testledning. Hon har en lång bakgrund i ämnet och vi övriga på Intiro ser fram emot att börja jobba tillsammans med henne. 

Marcus Ekbäck, Martin Ohlsson och Lars Löf förstärker Intiro. De har erfarenhet från olika områden. Däribland kan nämnas Java, C#, webb och Scrum-master.Välkomna killar!

Intiro har under några dagar i höst känt på kraften i Cahors viner. Den är tung, mörk, sträv och passar inte alls till soffmys.

Ligger de till sig en tid - sådär ungefär 20 år - blir de underbara!

Vi har även sett alster från vara anfäder för 29.000 år sedan. På den tiden målade man visst direkt på väggarna.

Efter att arbetat som systemutvecklare i Schweitz under ett par år så återkommer Peter till oss på Intiro!

Peter har tidigare varit anställd här och det känns väldigt kul att han nu valt att komma tillbaks. Peter kommer börja i ett kombinerat förstudieuppdrag och utvecklingsuppdrag på Chalmers efter sommaren.

Pages