Blogg

Jasmina har en bakgrund som utvecklare, testledare och kravanalytiker. Det är kunskaper som kompletterar oss andra på Intiro mycket bra. Att inneha dessa tre kompetenser är en grundsten för framtidens systemutvecklingsteam, där mycket blir mer och mer automatiserat. Och det krävs goda tekniska kunskaper av både testledaren och kravanalytikern för att kunna införa framtidens arbetssätt hos sina teammedlemmar

Vin, programmering, sol och klassisk team building!

Marbella erbjöd fantastisk miljö för kreativa Intiroaner. Våra produktsatsningar tog ett språng närmre release och massor av energi lagrades för kommande arbete hemma i Göteborg i höst!

Ett tydligt och bra resultat av gedigen fotosession kommer snart att kunna bevittnas på HK och på diverse medier.

Den här tjejen har många strängar på sin lyra. Hon har erfarenhet från flera av de yrkesområden Intiro arbetar med. Till en början kommer Désirée jobba som systemutvecklare, men på sikt kan hon även ta uppdrag som testledare och kravanalytiker. Välkommen Désirée Nordlund!

Vi välkomnar Anna Sturesson som kommer arbeta framförallt med testledning. Hon har en lång bakgrund i ämnet och vi övriga på Intiro ser fram emot att börja jobba tillsammans med henne. 

Marcus Ekbäck, Martin Ohlsson och Lars Löf förstärker Intiro. De har erfarenhet från olika områden. Däribland kan nämnas Java, C#, webb och Scrum-master.Välkomna killar!

Intiro har under några dagar i höst känt på kraften i Cahors viner. Den är tung, mörk, sträv och passar inte alls till soffmys.

Ligger de till sig en tid - sådär ungefär 20 år - blir de underbara!

Vi har även sett alster från vara anfäder för 29.000 år sedan. På den tiden målade man visst direkt på väggarna.

Efter att arbetat som systemutvecklare i Schweitz under ett par år så återkommer Peter till oss på Intiro!

Peter har tidigare varit anställd här och det känns väldigt kul att han nu valt att komma tillbaks. Peter kommer börja i ett kombinerat förstudieuppdrag och utvecklingsuppdrag på Chalmers efter sommaren.

I höstas hade vi vår första konferens på andra sidan Atlanten. Resans mål var lika delar lära känna New York, Varandra och Ny aktuell teknik. Allt var mycket lyckat förutom att Henke Lundqvist släppte 5 snabba mot Toronto Maple Leafs och sedan åkte och satte sig på bänken och surade :) 

Det är fantastiskt kul att få förstärka Intiro med dessa tre alltigenom genomgoa gubbar! 

De fick alla en bra start och har händerna fulla med intressanta och utmanande uppgifter av våra kunder. 
Välkomna Emil Nordén, Mats Hedén, Rikard Uppström!

Borealis har beslutat att rulla ut det Intiro-utvecklade inspektionssystemet som sedan 2006 har varit i drift på tre fabriker i Stenungsund. 

Efter att Borealis utrett flera kommersiella system visar det sig att inget av dem klarar konkurensen med Intiros SPED. Den detaljrikedom och användarvänlighet som SPED blivit synonym med i de svenska fabrikerna har utvecklats i direkt samarbete med slutanvändare och verksamhetsledning (tack för ett mycket gott samarbete!!).

Pages