Webbutvecklare

Intiro Development är konsultbolaget där dina möjligheter som webbutvecklare är stora och utvecklingsvägarna är många. En gemensam nämnare för alla som arbetar på Intiro Development är det starka intresset för systemutveckling, oavsett om du är Scrum Master eller har fokus på databaser så finns utrymme att utvecklas inom just ditt intresseområde.

Idag har företaget 18 anställda konsulter i Göteborg och med kunder som Volvo, Chalmers och Skatteverket fortsätter Intiro att växa. På Intiros mycket centralt belägna och modernt inredda kontor finns utöver engagerade medarbetare också digitala flipperspel och en kyl fylld med läsk, öl och bubbel. Stämningen på Intiro Development beskrivs av en kollega på följande sätt:

"Intiro är ett ödmjukt, kompetent och ärligt konsultbolag som vet hur man blandar hårt arbete med att ha kul tillsammans. Det var den bilden jag fick innan jag började och jag har inte haft anledning att ändra på den!"

Alla på Intiro Development arbetar ute på konsultuppdrag majoriteten av tiden i olika teamkonstellationer. Samtidigt finns det en stark känsla av samhörighet med ambition att cirka en dag i veckan vara på plats på kontoret för att gemensamt bolla idéer, utbyta kompetenser kring olika kundprojekt eller bara hänga för en fredagsöl. Utöver detta finns det utrymme att styra upp gemensamma koddagar, teknikluncher och konferenser. Kontoret har exempelvis varit iväg tillsammans i New York, Marbella och Rom där vin, programmering och teambuilding varit i fokus.

ARBETSUPPGIFTER

Som webbutvecklare på Intiro kommer du arbeta med custom development i kundnära projekt i en miljö som andas kreativitet. I rollen behöver du triggas av att hela tiden lära dig nytt och utsättas för nya frågeställningar från kunder.

Dina exakta arbetsuppgifter och fokusområden kommer variera baserat på kundens behov men involverar programmering inom exempelvis Java, C# eller scriptspråk, beroende på om du vill fokusera på front-end eller back-end utveckling. I projekten arbetar ni alltid med Scrum, där projektteamen består av exempelvis: Systemutvecklare, Scrum Master, kravanalytiker och UX ( beror på slutprodukt). Konsulterna på intiro Development arbetar i 2-5 veckors sprintar.

Som junior utvecklare kommer du erbjudas stöttning i form av mentorskap från mer seniora konsulter för att du skall komma in i rollen och företaget på bästa möjliga sätt. Du kommer även få en bra introduktion där du exempelvis börjar med ett mindre projekt inhouse.

Rollen kan tänkas innebära:

  • Inhouse projekt alternativt projekt ute hos kund med fokus på webbutveckling, längden kan variera i längd från ett par veckor till år.
     

Intiro Developments kundrelationer skall bygga på att i varje läge se till kundens bästa för att skapa djupa och långsiktiga relationer. Vidare läggs cirka två veckor per år till att du som konsult skall vidareutbildas och växa i din roll.

VI SÖKER DIG SOM

Älskar att programmera och dessutom trivs i en kommunikativ roll med mycket kundkontakt. Vi ser att du är öppen inför att testa nya tekniker eller programmeringsspråk då Intiros projekt kan variera i karaktär och form.

Vidare söker vi dig som:

  • Har minst ett års erfarenhet av programmering
  • Är obehindrad i svenska i tal och skrift
  • Har tidigare erfarenhet av C#, .NET eller Java alternativt HTML, CSS och JavaScript
  • Har ett stort intresse för eller har varit i kontakt med Angular, React, Rest API, JQuery, Sass/Less.

 

Det är meriterande om du:

  • Har erfarenhet av databaser så som MS SQL server eller Oracle
  • På ett tydligt sätt kan påvisa din stora passion för programmering genom projekt, labbar eller liknande.
  • Kan du dessutom beskriva avgränsande tekniker till de språk du redan kan som du vill utvecklas inom är det ett stort plus.

 

Intiro Development lägger stor vikt vid att de tjänster som kunderna erbjuds bygger på hög kvalité. Detta skapar dom genom att leverera kommunikativa och sociala konsulter som verkligen brinner för systemutveckling.

Som person tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och agerar med pondus som en trovärdig representant för Initro Development. Du är alltid lösningsfokuserad och kan agera självgående utan i förväg fastställda rutiner eller vägledning samt själv kunna välja arbetsmetoder och fatta beslut inom ditt ansvarsområde. Slutligen söker vi dig med god samarbetsförmåga som agerar lyhört och uppmärksamt för andras synpunkter, kompetenser och prestationer.